Κουτσουρεμένη θα είναι η 17η αγωνιστική της Basket League, αφού ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» για τα καλά την πλειονότητα των ομάδων.

Έτσι μετά τις αναβολές στα παιχνίδια Ιωνικός-Κολοσσός Ρόδου και Λάρισα- Προμηθέας, τη σκυτάλη πήρε το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Απόλλωνα και Λαύριο, που είχε οριστεί για τις 17:00 στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας.

Οι «μελανόλευκοι» του Νίκου Βετούλα ανακοίνωσαν χθες 3 κρούσματα σε αθλητές τους και υπήρχε ακόμα 1 στα πρώτα τεστ, οπότε ήταν φυσιολογικό να πάρουν αυτήν την τροπή τα πράγματα, μιας και ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει στους κανονισμούς ότι η ομάδα με 4 κρούσματα στο ρόστερ της, δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Έτσι θα γίνουν οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Ηρακλής, Άρης- ΑΕΚ και Παναθηναϊκός- Περιστέρι και η 17η πράξη θα διεξαχθεί κατά το ήμισυ.

Η ανακοίνωση για το Απόλλων-Λαύριο:

Αναβολή του αγώνα με  Λαύριο MEGABOLT

Η προγραμματισμένη για τον Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 συνάντηση μεταξύ των ομάδων Απόλλων Π. Oscar– Λαύριο MEGABOLT στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής Stoiximan Basket League, αναβάλλεται, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League για λόγους ανωτέρας βίας, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε αθλητές της ομάδας του Απόλλων Π. Oscar.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ.