Δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι έχει ο Ήφαιστος Λήμνου στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής της Α1 καθώς θα υποδεχτεί την ΑΕΚ.

Στην πρεμιέρα της Basket League με αντίπαλο το Ρέθυμνο το “Νίκος Σαμαράς” δεν γέμισε. Οι άνθρωποι του Ηφαίστου περιμένουν το κόσμο της ομάδας να ανταποκριθεί και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι σε 13 παιχνίδια στη Μύρινα σημειώθηκε σε όλα sold out! Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα είκοσι ευρώ, ενώ υπάρχουν και εισιτήρια των δέκα ευρώ για φοιτητές, στρατιωτικούς και ανέργους.

Η ανακοίνωση: 

«Μετά από δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην ΕΚΟ Basket League ο Ήφαιστος Λήμνου προετοιμάζεται να υποδεχτεί την ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και σε θέλει δίπλα του στο “Νίκος Σαμαράς“! Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει πως από σήμερα Τετάρτη (09/10) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (12/10, 15:45) και η γενική είσοδος είναι στα 20 ευρώ ενώ τα εισιτήρια VIP κοστίζουν 35 ευρώ.

Ειδικές Εκπτώσεις: Με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας, για τις ακόλουθες κατηγορίες, η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 10 ευρώ: Φοιτητές, Στρατιωτικοί, Άνεργοι.

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων: Στο κατάστηµα “Sports House”, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας ‪22540 26025‬) και τηλεφωνικά: 6945055095 (Χρήστος Τζάτζαλος).

Για την αγορά των εισιτηρίων: Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες (13:45) πριν από την έναρξη του αγώνα. Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο. Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!».