Την ομάδα της Λάρισας εκπροσώπησαν ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Τζήμας και οι παίκτες Τζάστιν Μπέικερ, Τζεχάιβα Φλόιντ, Θοδωρής Τσιλούλης και Τάσος Σπυρόπουλος στην επίσκεψη στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.

Τα παιδιά μίλησαν με τους παίκτες, έβγαλαν φωτογραφίες, πήραν αυτόγραφα και στο τέλος έπαιξαν και μπάσκετ δείχνοντας την αγάπη τους για την τοπική ομάδα.

Μάλιστα, οι μαθητές είχαν ετοιμάσει και ένα υπέροχο πανό ώστε να υποδεχτούν την ομάδα.

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ προσέφερε στον διευθυντή του σχολείου κ. Αστέριο Σίμο μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, καθώς και μπάλες του μπάσκετ έτσι ώστε οι μαθητές να τις χρησιμοποιούν στο μάθημα της φυσικής αγωγής.

Εκτός αυτών, προσκάλεσε όλους τους μαθητές του και τους εκπαιδευτικούς του 13ου Δημοτικού Σχολείου στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, στις 17:45 για την πρεμιέρα της Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χαμόγελα και μπάσκετ…

Θερμής υποδοχής από τους μαθητές αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό, έτυχε η αντιπροσωπεία της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ που επισκέφθηκε το 13ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.

Την ομάδα της Λάρισας εκπροσώπησαν ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Τζήμας και οι παίκτες Τζάστιν Μπέικερ, Τζεχάιβα Φλόιντ, Θοδωρής Τσιλούλης και Τάσος Σπυρόπουλος.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παίκτες, να βγάλουν φωτογραφίες, να τους κάνουν ερωτήσεις, να πάρουν αυτόγραφα και βέβαια να παίξουν μπάσκετ, δείχνοντας ιδιαίτερο ενθουσιασμό, αλλά και ενδιαφέρον για την ομάδα.

Μάλιστα, οι μαθητές είχαν ετοιμάσει και ένα υπέροχο πανό ώστε να υποδεχτούν την ομάδα.

Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ πρόσφερε στον διευθυντή του σχολείου κ. Αστέριος Σίμο μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, καθώς και μπάλες του μπάσκετ έστω οι μαθητές να τις χρησιμοποιούν στο μάθημα της φυσικής αγωγής.

Εκτός αυτών, προσκάλεσε όλους τους μαθητές του και τους εκπαιδευτικούς του 13ου Δημοτικού Σχολείου στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, στις 17:45.

Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την διευθύντρια της Α/βαθμιας εκπαίδευσης κα Σοφία Παπαδοπούλου