Ώρα Κυπέλλου για τη Λάρισα. Οι νεοφώτιστοι μπορεί να μην τα κατάφεραν στην τελευταία τους εξόρμηση στην πρωτεύουσα της χώρας κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας για την 5η αγωνιστική της Basket League, όμως ένα νέο παιχνίδι τους περιμένει, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ανδρών, κόντρα στο Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Οι Θεσσαλοί δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών, ενώ η μοναδική απουσία της ομάδας μέχρι τον τελευταίο αγώνα, ο Θοδωρής Τσιλούλης, επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ενόπλων για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Γιάννης Τζήμας, άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά, δήλωσε για τον αυριανό (30/10) αγώνα:

«Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα της Α2 εθνικής κατηγορίας, άρα ένα ματς που χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση. Απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα που δίκαια απέκλεισε τον Πανιώνιο και που διαθέτει παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Λιακόπουλος, Καράμπουλος, Πολυτάρχου και Μαχαίρας είναι παίκτες που θα μπορούσαν να έχουν ενεργό ρόλο και σε ομάδες της Basket League, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει, αφού εκτός από τους λόγους κύρους, μας δίνεται μέσω αυτών των παιχνιδιών η δυνατότητα να καλύψουμε την έλλειψη φιλικών παιχνιδιών κατά την περίοδο της προετοιμασίας».