Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο  blog του:

Η αλλαγή προπονητή και το αγαπημένο νησί της Ρόδου

Καλησπέρα σας.

Μετά τη διακοπή για το κύπελλο και το κενό που είχαμε επανήλθαμε σε κανονικούς ρυθμούς αυτή τη εβδομάδα. Για μας ήταν περίεργη καθώς προηγήθηκε η αντικατάσταση του κόουτς Φραγκιά.

Πάντα στην αλλαγή του προπονητή φταίνε και οι παίκτες. Ποτέ δεν φταίει μόνο ο προπονητής, απλά έτσι είναι η δουλειά μας και η δουλειά του. Στα κακά αποτελέσματα κάποιος πρέπει να την …πληρώσει, να ταρακουνηθεί η ομάδα, να αλλάξει η ψυχολογία της και να καταφέρει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Σαν αρχηγός της ομάδας τον ευχαριστώ εκ μέρους των παικτών, γιατί αυτός μας διάλεξε. Αυτός μας έφερε στη Λάρισα και μας έδωσε δουλειά. Πρέπει πάντα να εκτιμάμε και να σεβόμαστε.

Είναι στενάχωρο να χάνει κάποιος τη δουλειά του. Καινούριος προπονητής ο Αγγέλου. Προσωπικά είμαι τυχερός γιατί έχω ξανά συνεργαστεί και μπορώ να προσαρμοστώ άμεσα. Πολύ απαιτητικός προπονητής έχοντας δουλέψει στο υψηλότερο επίπεδο με πολλές διακρίσεις.

Σημασία έχει όμως ο κρίσιμος αγώνας που έρχεται με τον Κολοσσό Ρόδου. Εμείς έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και πρέπει να ανακάμψουμε. Να κυνηγήσουμε κάθε πιθανή νίκη ώστε να φέρουμε την ομάδα σε καλύτερη βαθμολογική θέση.

Για μένα είναι ωραίο κάθε φορά που γυρίζω στο νησί της Ρόδου. Έχω παίξει εκεί. Έχω φίλους καλούς και αγαπώ το νησί. Πέρσι πάνω στη χαρά της νίκης και το «διπλό» της ομάδας μου ίσως να στεναχώρησα μερικούς φιλάθλους και θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Αλλά δυστυχώς πανηγυρίζεις για την ομάδα και καμία φορά ξεφεύγεις λόγω της πίεσης του αγώνα και της κρισιμότητάς του.

Εύχομαι να έχουμε ευχάριστα νέα όταν ξαναμιλήσουμε.

Καλό μπασκετικό Σαββατοκύριακο…