Ο προπονητής της Λάρισας, Νίκος Παπανικολόπουλος, μίλησε για τα αίτια της ήττας (73-69) από τον Ηρακλή και στάθηκε ιδιαίτερα στην πίεση που άσκησε στα γκαρντ του, ο παίκτης του «γηραιού», Sklyler Bowlin.

Από την άλλη ο κόουτς των Θεσσαλών, σχολίασε και το «επεισόδιο» που είχε με τον παίκτη του, Davion Berry (αρνήθηκε να μπει αλλαγή και ο Παπανικολόπουλος τον έστειλε στα αποδυτήρια) και τόνισε ότι αυτό είναι ένα «εσωτερικό και οικογενειακό θέμα».

Αναλυτικά ο Νίκος Παπανικολόπουλος είπε μετά την ήττα της Λάρισας από τον Ηρακλή:

Για το ματς και τις δυο όψεις της ομάδας του: «Ελπίζω το 2021 να είναι πολύ πιο αισιόδοξο. Όσον αφορά το παιχνίδι πιστεύω ότι η ομάδα μπήκε αρκετά συγκεντρωμένη στην τακτική, κοντρολάραμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο καθαρά. Όλα άλλαξαν στο τρίτο δεκάλεπτο όταν ο Ηρακλής λογικά αντέδρασε, ανέβασε την πίεση του, είναι κάτι που είχαμε συζητήσει.

Μας έκανε μεγάλη ζημιά η πίεση στη μπάλα που άσκησε ο Μπόουλιν, πέσαμε σε λάθη και δεν μπορέσαμε να οργανώσουμε το παιχνίδι. Οπότε ένα δεκάλεπτο ο Ηρακλής πήρε το μομέντουμ του παιχνιδιού και από εκεί που ήμασταν 10 και 14 πόντους μπροστά βρεθήκαμε να κυνηγάμε. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε και πάλι το παιχνίδι, στο 63-60 είχαμε κάποια ελεύθερα σουτ, κάποιες λάθος αποφάσεις και το τέλος κρίθηκε με μια νίκη του Ηρακλή».

Για το «επεισόδιο» που είχε με τον παίκτη του, Davion Berry: «Είναι εσωτερικό θέμα, οικογενειακό, συμβαίνουν αυτά στους 180 σφυγμούς».