Ο Ιωνικός Νικαίας ανακοίνωσε τους άμεσους συνεργάτες του Curro Segura για τον πάγκο.

Αυτοί θα είναι ο Άγγελος Τσίκληρας, ο οποίος βρισκόταν και πέρυσι στο τεχνικό επιτελείο και ο Θανάσης Γιαπλές, που κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού πέρυσι, αρχικά με τον Γιώργο Βόβορα και στη συνέχεια με τον Oded Katash.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει:

Ο IONIKOS NIKAIA BC HNC REVOLUTION ανακοινώνει πως οι Άγγελος Τσίκληρας και Θανάσης Γιαπλές θα αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του κόουτς Curro Segura. 

Ο Άγγελος Τσίκληρας βρισκόταν και πέρσι στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας, ενώ ανέλαβε σε δύο διαφορετικές περιόδους στη θέση του πρώτου προπονητή. Μάλιστα, έκλεισε απόλυτα επιτυχημένα τη σεζόν ως head coach οδηγώντας την ομάδα στην κατάληψη της 8ης θέσης και στην πρόκριση στα play-offs της Stoiximan Basket League.

Ο Θανάσης Γιαπλές διαθέτει τεράστια εμπειρία στους πάγκους, έχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία ως assistant coach, αλλά και ως head coach σε Τρίκαλα, Ρέθυμνο και Ίκαρο. Την περσινή σεζόν βρέθηκε στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς ήταν βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό, με υποχρεώσεις φυσικά σε Ελλάδα και Euroleague. Κατά το παρελθόν, έχει δουλέψει και στο Κατάρ ως μέλος του προπονητικού επιτελείου της Al Rayyan.