Η πορεία του Reggie Lynch στον Ηρακλή έφτασε στο τέλος της επίσημα σήμερα (22/11). Η “κυανόλευκη” ΚΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος αποχωρεί από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ιταλία, εκεί όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 27χρονος Lynch φεύγει από τον Ηρακλή όντας 1ος σε μπλοκ (με 21 συνολικά και 3,5 κατά μέσο όρο) στην Basket League και με 12 πόντους, 5,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, στα έξι παιχνίδια που πρόλαβε να παίξει.

Ως εκ τούτου, το κενό που αφήνει πίσω του είναι πολύ μεγάλο, με τον Κώστα Μέξα να καλείται πλέον να βρει τον καλύτερο δυνατό αντικαταστάτη από την ξένη αγορά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Reggie Lynch. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».