Πραγματικά είναι πολύ περίεργη η κατάσταση με τον Άντονι Ράντολφ. Ο ύψους 2.11μ φόργουορντ με το εξαιρετικό μακρινό σουτ έχει βγει στην αγορά και δεν μπορεί να βρει συμβόλαιο καλό όταν τον ήθελε μέχρι πέρσι όλη η Ευρώπη; Ο Αμερικανός που αρχικά μάθαμε ότι συνεχίζει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, τελικά σύμφωνα με την «ΑS» αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την επιλογή των Μαδριλένων να μην τον υπολογίζουν για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Θα πρέπει βέβαια να περιμένουμε λίγο καθώς φαίνεται περίεργο ότι όπως λέει το ρεπορτάζ δεν έχει βρει ομάδα να μετακινηθεί και ενώ φέρεται να έχει συμβόλαιο για ακόμα δυο χρόνια. Προφανώς η Ρεάλ θα καλύψει ένα μέρος και θέλει να βρει ομάδα ο Αμερικανός. Που πέρσι είχε τραυματισμούς και προβλημάτισε αν και μόλις στα 29 και μέχρι πέρσι έχοντας και Σλοβένικο διαβατήριο ήταν ο καλύτερος ψηλός φόργουορντ της αγοράς με κασέ 1.5εκ!

Για παράδειγμα με τα δεδομένα αυτά ο Ράντολφ είναι ότι καλύτερο για τον ΠΑΟ που ψάχνει καλό 4αρι και με μακρινό σουτ και περιμένει τον Οκάρο Γουάιτ. Ασφαλώς ο υγιής Ράντολφ αν έρθει με ένα ποσό στα 700.000 π.χ. θα είναι ότι καλυτερο για τους “πράσινους”. Εκτός αν τελικά συμβαίνει κάτι άλλο ,πιθανόν ιατρικά με τους τραυματισμούς του,με τον Αμερικανό και ξαφνικά από πρώτο όνομα κατέβηκε σκάλες