Με αφορμή την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των μέτρων πρόληψης κατά του κορονοϊού, η Λολίτα Λύμουρα κάνει το δικό της απολογισμό ενώ μιλάει και για το ζήτημα του ιού το οποίο έχει κατακλύσει την καθημερινότητα.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα, είπε:

«Ήταν μία χρονιά με πολλές ατυχίες για την ομάδα μας. Είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ ήδη η ομάδα είχε επιλέξει να δώσει χώρο στις Ελληνίδες παίκτριες. Ο ΠΑΟΚ ήταν μία από τις λίγες ομάδες που επέλεξε να κατέβει με λιγότερες ξένες απ’ όσες είχε δικαίωμα. Ήταν μια συνειδητή απόφαση που ανέδειξε ότι οι Ελληνίδες του ΠΑΟΚ έχουν ταλέντο και αυτό πάντα έχει ένα κόστος. Πέρυσι ήμασταν στην δεύτερη θέση, φέτος παλεύουμε μεταξύ έκτης-όγδοης θέσης».

Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι πρέπει να ζυγίσουμε τα δεδομένα και να δούμε πως θα είναι όλες οι ομάδες όταν και αν ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. Οποιαδήποτε πρόβλεψη αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα, επειδή πιστεύω ότι θα έχουμε άλλες συνθήκες αν γίνει το τζάμπολ στο πρωτάθλημα σε κάποιες εβδομάδες».

Ολοκλήρωσε μιλώντας για την επικαιρότητα, τον κοροναϊό και την αντιμετώπιση του φαινομένου: 

«Μένουμε σπίτι. Προσέχουμε τους ανθρώπους ειδικά που είναι προχωρημένης ηλικίας και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Είναι μία ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε να πειθαρχήσουμε σαν λαός και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών. Αν αποφύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και τη μετάδοση του ιού, θα επανέλθουμε και γρηγορότερα στην κανονικότητα».