Η κατάσταση στον 4ο όμιλο της Α2 Γυναικών συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, με μόλις 2 βαθμούς να χαρίζουν τις 3 πρώτες ομάδες του γκρουπ -ενώ οι 2 πρώτες, οι Παναθλητικός Συκεών και ΑΕ Πυλαίας, συνεχίζουν δίχως στάσεις εδώ και 9 αγωνιστικές.

Από κοντά φυσικά και ο Άρης με 7 νίκες στο ίδιο διάστημα, με το κύριο όπλο της αρμάδας από τη Θεσσαλονίκη να μη είναι άλλο από την επιθετική στόφα, όπου μετράει τους καλύτερους αριθμούς του ομίλου με 73.4 πόντους ανά βραδιά.
Και η απόλυτη πρωταγωνίστρια επ’ αυτού δεν είναι άλλη από την Παναγιώτα Τσαμπούρη, που πριν από μερικές ημέρες μέτρησε career high στα εύστοχα τρίποντά της σε ένα ματς ούσα πλέον 41 ετών!

Συγκεκριμένα, η έμπειρη αθλήτρια, που επίσης είναι προπονήτρια στα χαμηλότερα ηλικιακά κλιμάκια των «κιτρινόμαυρων», σταμάτησε στους 37 πόντους με 11 ολόκληρα τρίποντα (το 89% των πόντων προήλθε από την περίμετρο) -ενώ η ομάδα της… ξέφυγε με 144 πόντους κόντρα στον αδύναμο Ιερισσό, σε ένα απόγευμα όπου το κοντέρ της διαφοράς έκλεισε στο +84.

Φέτος, η Τσαμπούρη συνεχίζει σε υψηλά μήκη κύματος αναφορικά με την απόδοση και τη συνέπειά της, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τον Άρη στα ανώτερα στρώματα της βαθμολογίας.
Συνολικά, διανύει την 3η καλύτερη χρονιά της πλούσιας καριέρας της με 137 πόντους (15 ανά βραδιά), καλύπτοντας έτσι το 21% των πόντων του συλλόγου της ολομόναχη, αλλά και 35 τρίποντα (4 ανά βραδιά), ούσα ασταμάτητη με το φλογερό της όπλο για κάθε αντίπαλη άμυνα -ενώ αξίζει να αναφερθεί τόσο το ότι στα 3 παιχνίδια της (στο 33% των ματς της δηλαδή) έχει ευστοχήσει σε 6+ σουτ από μακρινή απόσταση, αριθμώντας 8 κατά μέσο όρο σε αυτές τις αναμετρήσεις, όσο και ότι μετράει 19 εύστοχα τις 2 τελευταίες εβδομάδες (9.5 μέσο όρο)!

Τέλος, οι 2 από τις 3 χειρότερες επιθετικά βραδιές του Άρη, όπου πέτυχε 43 και 50 πόντους αντίστοιχα, συνοδεύτηκαν από τις χειρότερες επίσης εμφανίσεις της ικανής sharpshooter (2 και 5 πόντοι αντίστοιχα), με την ίδια να είναι το βαρόμετρο της επιθετικής νότας της ομάδας της.