Έπειτα από ένα χρόνο στον Οίακα Ναυπλίου, η Άσπα Μπενέκη επέστρεψε στο… σπίτι της. Εν προκειμένω στους Δαναούς Άργους, τους οποίους είχε βοηθήσει τη σεζόν 2019-20 να ανέβουν στην Α2 Γυναικών. Η 34χρονη γκαρντ έχει παίξει συνολικά πέντε χρόνια στο παρελθόν στην ομάδα του Άργους, από το 2015 έως το 2020.

Πέρα από την Μπενέκη, οι Δαναοί έχουν αποκτήσει επίσης τη Νικολέτα Μπαλλά, τη Ροδούλα Χρυσοστομίδου και την Τόνια Δανούση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα μας την αθλήτρια Άσπα Μπενέκη για τη σεζόν 2021-2022.

Η Άσπα γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1987, ξεκίνησε το μπάσκετ από την Ολυμπιάδα Λάρισας και αγωνίζεται στις θέσεις της περιφέρειας.

Έχει αγωνιστεί στην Α1 με τον ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και στη συνέχεια έπαιξε για πάνω από 4 σεζόν στην Α2 με ομάδες της Τρίπολης (Άμιλλα και ΓΕΑ) και την Καλαμάτα 80.

Τα επόμενα 5 χρόνια (2015-2020) ανήκε στην ομάδα μας όπου και πανηγυρίσαμε μαζί την άνοδό μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, αποτελώντας ένας από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχημένης αυτής πορείας.

Πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Οίακα Ναυπλίου, με την ομάδα της γειτονικής πόλης να αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία. Επίσης είναι μέλος της Εθνικής Ενόπλων.

Η εμπειρία της και το μεγάλο της ταλέντο σίγουρα θα προσφέρουν πολλά στη νέα αυτή πρόκληση.

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και της ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!».