Μία προσθήκη με παρόν και πολύ μέλλον ανακοίνωσε ο Παναθηναικός, αφού ήρθε σε συμφωνία με την 17χρονη σέντερ Γεωργία Γρηγοροπούλου.

Πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Πρωτέα Βούλας, έχει περάσει από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και παράλληλα έχει καταγράψει δεκάδες συμμετοχές με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Γεωργία Γρηγοροπούλου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Η 17χρονη αθλήτρια (1.90μ.) αγωνίζεται ως center και ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στον Πρωτέα Βούλας. Πρόκειται για μια νεαρή αλλά πολύ ταλαντούχα αθλήτρια με πολλές συμμετοχές στην U16 και U18 με την Εθνική ομάδα και αναμένεται να βοηθήσει τον ΠΑΟ να πετύχει τους στόχους του τη νέα χρονιά. 

Σε δήλωσή της στο pao1908.com ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού. Ελπίζω να έχουμε μια γεμάτη χρονιά με πολλές επιτυχίες και να είμαι κι εγώ όπως όλα τα κορίτσια μέρος αυτής της προσπάθειας. Να ενισχύσουμε αυτόν τον ιστορικό Σύλλογο και πάνω απ’ όλα να είμαστε υγιείς».

Το βιογραφικό της:

Κρόνος Αγίου Δημητρίου

Πρωτέας Βούλας