Φιλικό τουρνουά με ευρωπαϊκό χαρακτήρα διοργανώνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Κόνιτσα, όπου εκτός του ίδιου και των επίσης ελληνικών ομάδων των Χανίων και Ελευθερίας Μοσχάτου αναμένεται να συμμετάσχει και ο Ερυθρός Αστέρας!

Η μίνι διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 10-12 Σεπτεμβρίου, με όλες τις αρμάδες να πρόκειται να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανό «εχθρό», με τους Σέρβους να κοντράρονται κατά σειρά με τις Ελευθερία, Χανιά και ΠΑΣ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 10/9

16:00 – 18:00
ΠΑΣ Γιάννινα- Ελευθερία Μοσχάτου

19:00 – 21:00
Ερυθρός Αστέρας- Ο.Α. Χανίων

Σάββατο 11/9

15:00 – 17:00
ΠΑΣ Γιάννινα- Ο.Α. Χανίων

18:00 – 20:00
Ελευθερία Μοσχάτου- Ερυθρός Αστέρας

Κυριακή 12/9

11:30 – 13:30
Ο.Α. Χανίων- Ελευθερία Μοσχάτου

15:00 – 17:00
ΠΑΣ Γιάννινα- Ερυθρός Αστέρας

Το υγειονομικό πρωτόκολλο:

«Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC τονίζει ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

Η πληρότητα του γηπέδου θα είναι 60% και δυνατότητα παρουσίας στο τουρνουά θα έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο. Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει έλεγχος και οι εμβολιασμένοι οφείλουν να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ οι νοσήσαντες το πιστοποιητικό νόσησης, όπως και την ταυτότητα προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δε θα του επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.

Το 5% της πληρότητας του γηπέδου αφορά τους ανήλικους. Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) έως και δεκαεπτά (17) ετών, θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Οι ανήλικοι φίλαθλοι θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται από μία θύρα προκειμένου να καταγράφονται τα στοιχεία και να πραγματοποιηθεί σωστά η ταυτοπροσωπία.

Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα».