Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ηττήθηκε από την Elazig στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Eurocup Women (62-58), ωστόσο διατηρεί ελπίδες για να προκριθεί, μιας και η πρόκριση μένει ανοικτή και με πολλές πιθανότητες.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Κεραμιδάς και η αθλήτρια Πηνελόπη Παυλοπούλου μίλησαν για το χθεσινό ματς, αλλά και για τον επαναληπτικό που θα έρθει απέναντι στην ομάδα από την Τουρκία.

Τα λεγόμενα του Κεραμιδά:

«Οι δύο ομάδες είναι απροετοίμαστες ακόμα, και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό, είμαστε μία εντελώς καινούργια ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί, δεν λειτουργήσαμε καλά αμυντικά, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την αμυντική λειτουργία μας, πλησιάσαμε στο σκορ και με αυτόν τον τρόπο έχουμε ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό», 

Οι δηλώσεις της Παυλοπούλου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο δεν μας πήγε καλά, ειδικά στην άμυνα είχαμε πολλά κενά, δεχθήκαμε αρκετά εύκολα καλάθια. Έχουμε εντοπίσει τα λάθη μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε διαφορετική εικόνα, και ευτυχώς για εμάς καλύψαμε την διαφορά και φέραμε το παιχνίδι σε ένα εφικτό σκορ, ώστε να παλέψουμε στον δεύτερο αγώνα για την πρόκριση.

Αυτό που κρατάω από τον πρώτο αγώνα, είναι πως ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού την στιγμή που έπρεπε, και στο δεύτερο παιχνίδι εφόσον θα ξέρουμε τις αντίπαλες παίκτριες, ίσως δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από την αρχή»