Μετά από δύο μήνες αποχή, η ομάδα των Εσπερίδων Καλλιθέας επέστρεψε στα παρκέ και στις προπονήσεις χθες Πέμπτη (21/05) στο κλειστό του Εσπέρου.

Το πρωτάθλημα μπορεί να διεκόπη οριστικά, ωστόσο οι Εσπερίδες τερμάτισαν στην 8η θέση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με ρεκόρ 8-12, βρισκόμενες σε ισοβαθμία με την ομάδα του ΠΑΟΚ

Δείτε και τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος για το γεγονός αυτό:

«Η πρώτη αποκλειστικά γυναικεία ομάδα στην Ελλάδα, οι Εσπερίδες Καλλιθέας, επανεκκίνησε τις προπονήσεις σε γυναίκες και υποδομές τηρώντας πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έβαλε η κυβέρνηση. Την Τετάρτη 11 Μαρτίου είχαν διακοπεί οι προπονήσεις λόγω κορονοϊού και την Πέμπτη 21 Μαΐου, 70 ημέρες μετά, ξαναμπήκαμε δειλά δειλά σε προπονητικούς ρυθμούς, με τη βοήθεια του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας που απολύμανε τις εγκαταστάσεις και παρακολουθεί με συνεργάτες του το πλάνο μας.

Σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της ομάδας και τις απαραίτητες βεβαιώσεις, τα γυμναστήρια ζωντάνεψαν, οι κοπέλες μας μεγάλες στις Γυναίκες και πιτσιρίκες στις υποδομές έκαναν το πρώτο βήμα. Ο σύλλογος παραμένει μία από τις κορυφαίες αθλητικές δυνάμεις στη χώρα και φυσικά δεν θα ήταν δυνατόν να λυγίσει έστω και με ένα αόρατο εχθρό, που με μια αναγκαστική απραξία φυλάκισε προσωρινά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας, στους προπονητές και τους παράγοντες που απέδειξαν ότι η επόμενη σελίδα της αθλητικής προοπτικής είναι έτοιμη να γραφτεί στο βιβλίο του συλλόγου και είμαστε υπερήφανοι για όλες και όλους, ακόμη και για τις νέες επιβάτες, μικρές-μεγάλες που θα ανέβουν στο τρένο μας!».

Δείτε και την εν λόγω δημοσίευση: