Όπως έγινε γνωστό σήμερα από τη δημοσίευση του ίδιου του προπονητή της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Σιαμέτηοι δύο πλευρές χώρισαν τους “δρόμους” τους και πλέον αλλάζουν και οι δύο “σελίδα”.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε μια αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε για τον Έλληνα πρώην τεχνικό του, τον ευχαρίστησε παράλληλα για την μακροχρόνια προσφορά του στο σύλλογο. 

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

“Στη ζωή μας κάποιες φορές, ερχόμαστε σε πολύ δύσκολες στιγμές και δυσάρεστες θέσεις και χρειάζεται να πάρουμε γενναίες αποφάσεις και να βρεθούμε αντιμέτωποι με ανθρώπους που αγαπάμε και εκτιμούμε.

Αυτό συμβαίνει γιατί κι εμείς με τη σειρά μας ακολουθούμε το πλάνο το οποίο πιστεύουμε ότι θα υποστηρίξει καλύτερα τις προσδοκίες και τους σχεδιασμούς που κάνουμε σε οποιοδήποτε επίπεδο της ζωής.

Σε μια τέτοια κατάσταση βρεθήκαμε κι εμείς σήμερα και αναγκαστήκαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον αγαπημένο μας coach, τον Γιώργο Σιαμέτη. Ο Γιώργος για εμάς ήταν βασικός κρίκος της αλυσίδας της ομάδας και των επιτυχιών που την ακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Δυστυχώς όμως έχουμε διαφορετική φιλοσοφία στο δρόμο προς την επιτυχία και στην εξέλιξη της ομάδας. Σίγουρα η ιστορία θα μας κρίνει όλους.

Εις το επανιδείν λοιπόν Γιώργο μας και σε αγαπάμε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC”.