Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Σιαμέτης αποχαιρετάει το σύλλογο μετά από 10 χρόνια παρουσίας του σε αυτόν. 

Μάλιστα, ο coach Σιαμέτης μέσω ανάρτησης που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε τον απολογισμό του μετά από τα 10 χρόνια συνεργασίας του με τον σύλλογο των Ιωαννίνων.

Αυτός έχει μέσα διάφορα επιτεύγματα όπως είναι ένα πρωτάθλημα κορασίδων Β.Δ. Ελλάδος, έξι πρωταθλήματα νεανίδων Β.Δ. Ελλάδος, μια συμμετοχή σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων, συμμετοχή σε ένα πανελληνιο πρωτάθλημα νεανίδων, μία άνοδο από τοπικό πρωτάθλημα στην Α2, μία άνοδο από την Α2 στην Α1 και μία παραμονή στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών.

Υπενθυμίζουμε πως φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά και την διακοπή των πρωταθλημάτων, τερμάτισε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, έχοντας ρεκόρ 4-16. Ο προπονητής Γιώργος Σιαμέτης ευχαρίστησε δημόσια όλους τους παράγοντες της ομάδας των Ιωαννίνων, τις παίκτριές του και φυσικά τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος ήταν εκεί διαρκώς και τη στήριζε ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του coach Σιαμέτη: