Μετά από 3 χρόνια, η Ιωάννα Τσιαδή θα φορέσει και πάλι την φανέλα του Πανιωνίου, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ξανά συνεργαστούν. Η 23χρονη γκαρντ τα τελευταία χρόνια που αγωνίστηκε στην Αγία Παρασκευή, απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες, βελτίωσε το παιχνίδι της και πλέον είναι έτοιμη να ενισχύσει τον Ιστορικό στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«O Πανιώνιος ΓΣΣ και η Διοικούσα επιτροπή καλαθοσφαίρισης ανακοινώνουν την επιστροφή στην ομάδα της 23χρονης και με ύψος 1.75 cm γκαρντ Ιωάννας Τσιαδή.

Ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομών του ιστορικού, η Ιωάννα Τσιαδή [με σημαντικές διακρίσεις στο παρελθόν στα πανελλήνια πρωταθλήματα τόσο Κορασίδων, όσο και Νεανίδων με τα χρώματα του Πανιωνίου], τα τελευταία τρία χρόνια είχε παραχωρηθεί “με υποσχετική” στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής, στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, τόσο στην άνοδο στην Α-2, όσο και στις επόμενες περιόδους που η Σάντα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α-2.

Στον Πανιώνιο πιστεύουν ότι οι πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισε η ταλαντούχα Ιωάννα Τσιαδή από τις τρεις γεμάτες χρονιές της συμμετοχής της στην Αγία Παρασκευή θα βοηθήσουν τόσο την ίδια να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της Α-1, όσο και το προπονητικό δίδυμο, που στο πρόσωπό της βλέπουν ήδη μία αξιόπιστη λύση στις θέσεις μακριά από το καλάθι.»