Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Άρη απέκτησε δύο αθλήτριες, οι οποίες την περυσινή χρονιά αγωνίζονταν στον Πρωτέα Γρεβενών.

Ο λόγος για την Αναστασία Τζημορώτα και την Στέλλα Τσαρσιώτη. Αμφότερες έχουν γεννηθεί το 2003 και αγωνίζονται στα guard.

Οι ανακοινώσεις του Άρη για τις δύο παίκτριες:

«Ο ΑΣ Αρης και το γυναικείο τμήμα ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με την παίκτρια Αναστασία Τζημορώτα για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Αναστασία είναι γεννημένη το 2003 και με ύψος 1.77 αγωνίζεται στις θέσεις των Guard. Εχει αγωνισθεί με επιτυχία στο σύλλογο του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών και του Πρωτέα Γρεβενών, έχει πάρει μέρος σε τελικές φάσεις του περιφερειακού πρωταθλήματος κορασίδων και νεανίδων αλλά και σε τελικές φάσεις του πανελληνίου πρωταθλήματος. Είναι η πρώτη της συμμετοχή στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.»

 

«Την απόκτηση της Στέλλας Τσιαρσιώτη ανακοίνωσε επίσημα ο Άρης για το τμήμα Γυναικών του, ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΣ Αρης και το γυναικείο τμήμα ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Στέλλα Τσιαρσιώτη για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Είναι γεννημένη το 2003 και με ύψος 1.79 αγωνίζεται στις θέσεις των guard.

Εχει αγωνισθεί με επιτυχία στο σύλλογο του Αγίου Γεωργίου Γρεβενών και του Πρωτέα Γρεβενών, έχει πάρει μέρος σε τελικές φάσεις του περιφερειακού πρωταθλήματος κορασίδων και νεανίδων αλλά και σε τελικές φάσεις του πανελληνίου πρωταθλήματος. Είναι η πρώτη της συμμετοχή στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.»

Tags:
Άρης